Witec Fijnmechanische Techniek BV

Inductieve technologie

Witec is in de afgelopen jaren een belangrijke speler geworden in de High-Tech industrie, waar wij leverancier zijn van High Impact Parts en inductieve systemen. Witec heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in kennis van elektronica in combinatie met mechanica, gezien wij onze klanten willen ontzorgen doormiddel van het bieden van specifieke kennis.

Witec heeft zich expliciet gespecialiseerd in modulebouw in de High-Tech industrie van kleine modules. Deze modules worden in samenwerking met onze klant ontworpen en uiteindelijk in productie genomen, volgens zeer strenge eisen.

Witec analyseert samen met de klant de eigenschappen van hun systeem, waaruit een gehele risico analyse wordt gemaakt om de kwaliteit van dit systeem te kunnen waarborgen. (CTQ / FMEA / CPR / CTR)

Witec heeft een productieafdeling opgezet voor inductieve systemen voor diverse markten in de Scheepsvaart, Chipindustrie, Meet- en regeltechniek, Gas- en Doseersystemen en Automobiel Industrie. We maken gebruik van verschillende deelprocessen in onze assemblageafdeling, die specifiek zijn ingedeeld voor desbetreffende marktgebieden.

Mechatronica

Tijdens controle en testen van de onderdelen, modules en/of systemen maken wij gebruik van statistische procescontrole technieken. Bij veel van onze producten wordt deze techniek al tijdens tussentijdse controle toegepast. Hierdoor sturen wij bij, voordat de testresultaten bij de systeemgrens zal zijn. Op deze manier kunnen wij een hogere level van kwaliteit en continuïteit bieden, waarin fluctuatie tussen de verschillende producten en meetgegevens beperkt is.

Een uitgebreid testprotocol naar klantspecificatie kan als laatste stap toegevoegd worden.

Coil winding

Wikkelen van speciale spoelen waaronder het wikkelen van platteband en (semi-) Orthocyclische spoelen in verschillende vormen, afmetingen en draaddikten vanaf 0.06 mm behoren tot de mogelijkheden.

Wij zijn ingericht voor productiegrootten variërend van 1-10000 stuks

Potting

Het gieten van verschillende vulmiddelen, waaronder polyurethaan lijmen en harsen.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie hoe Witec u kan bijstaan in uw vraagstelling. Witec Fijnmechanische Techniek.

Witec Fijnmechanische Techniek BV | Ambachtstraat 17 | 9502 ER | Stadskanaal | Tel +31(0)599 58 80 10 | info@witec.nl